- Autor: vandamu
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hrášek mražený | 100 |
| Pór | 148 |
| Rýže vařená bílá průměr | 210 |
| Krůtí prsa průměr | 300 |
| Mrkev | 167 |
| Víno bílé suché | 100 |
| Máslo | 16 |
| Oleje (všechny druhy) | 6 |
| Fazolky | 200 |
Dochucovadla:
pepř
Energetická hodnota celkem: 4580 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1145 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






